0Nákupní košík0 Kč

Způsoby doručení

  • Osobní odběr Zdarma
  • Balíkovna 50 Kč
  • Česká pošta - na poštu 90 Kč
  • Česká pošta - do ruky 105 Kč
  • GLS na adresu 90 Kč
  • GLS Parcelshop 70 Kč
  • Zásilkovna 70 Kč

Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA

Zboží dodáme do 3-4 pracovních dnů
Do košíku
Menu
SHUN HIKARI Bread knife 240mm KAI

SHUN HIKARI Bread knife 240mm KAI

Výrobce:Dellinger
Katalogové číslo:DE-KW-SH03
Dostupnost:Skladem
Cena:6 999
Tento produkt je neprodejný nebo se aktuálně připravuje k prodeji.

Nůž na krájení pečiva. Jeho dlouhá "zubatá" čepel umožní jedním řezem ukrojit jakékoliv pečivo. Nůž s tímto typem ostří se ale také výborně hodí například na krájení rajčat a jiných druhů zeleniny.

Pokročilá technologie výroby od společnosti Takefu Special Steel Company umožnila kování dvou různých ocelí VG-10 a VG-2. Mikro tenké (30 až 40 mikrometrů) pláty oceli VG-10 a VG-10 jsou střídavě vrstvené a kované opakovaným skládáním, aby mohla vzniknout tato jedinečná damašková ocel. Jedná se o stejný proces výroby jako je výroba mečů.

 

Tato nová ocel je velmi ostrá, tvrdá a pevná, její testování prokázalo, že ocel „Coreless Clad“ je 1,4krát odolnější vůči sekání a lámání než samotná ocel VG-10 a při řezacím testu byla o 25% ostřejší než samotná ocel VG-10.

 

Je broušená oboustranně, je tedy vhodná pro praváky i leváky. Ostří je broušeno pod úhlem 16 stupňů, což zaručí jeho ostrost, trvanlivost a snadnou udržovatelnost.

 

Nůž získal ocení „Kitchen Knife of The Year 2016“.

 

Ručně vyráběno v Japonsku.

 

.

   Extrémně tvrdé jádro ze dvou ocelí VG-10 a VG-2
  71 vrstev oceli 
  Damascénský vzor „sršního hnízda“
  Autentickýúzký japonský tvar
  Klínový výbrus do tvaru "V"
  Ostří Katana Edge broušené pod úhlem 16 stupňů
  Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost
  Pohodlná, ergonomicky tvarovaná rukojeť 
  Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem
  Není vhodné do myčky

 

.

 

Použití

 

 

Při manipulaci s ostrými předměty buďte vždy opatrní.

 

Vyvarujte se krájení na tvrdých površích, jako je kámen, kov nebo sklo.

 

Na sekání kostí se nedoporučuje používat žádný nůž, ale sekáček na maso, protože čepel se může snadno poškodit

 

 .

 

Péče o nůž

 

 

Myjte ručně vlažnou vodou a jemným čisticím prostředkem; ihned opláchněte a osušte.

 

Vyhněte se čisticím prostředkům, které obsahují bělicí nebo citrusové výtažky.

 

Ostřete podle potřeby. Při pravidelném používání a honování jednou týdně by váš nůž neměl být třeba ostřit více než jednou nebo dvakrát ročně.

 

Nůž bruste doma pomocí vodního kamene, nebo brousku, který umožňuje broušení v úhlu 16 stupňů, nebo je doneste na broušení profesionálům na naší brusírně.

DostupnostSkladem
VýrobceDellinger
Záruka24 měsíců
Pokud jste na našich stránkách nenašli odpověď na to, co jste hledali a máte další otázky, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo vyplněním tohoto formuláře a my Vás v co nejkratším termínu kontaktujeme.


Položky označené (*) je nutné vyplnit.

Doprava zdarma!
od 2500 Kč
Mnohaleté zkušenosti
v oboru
Prověřené produkty
v naší nabídce
Vše bez zbrojáku!
Volně prodejné od 18 let!
Věrnostní klub
pro registrované!

MenuX

InformaceX