0Nákupní košík0 Kč

Způsoby doručení

  • Osobní odběr Zdarma
  • Balíkovna 50 Kč
  • Česká pošta - na poštu 90 Kč
  • Česká pošta - do ruky 105 Kč
  • GLS na adresu 90 Kč
  • GLS Parcelshop 70 Kč
  • Zásilkovna 70 Kč

Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA

Zboží dodáme do 3-4 pracovních dnů
Do košíku
Menu
Sashimi ( Yanagiba ) 240 mm - Honkiyotsuna - Yasuki Blue Steel ( Aogami )

Sashimi ( Yanagiba ) 240 mm - Honkiyotsuna - Yasuki Blue Steel ( Aogami )

Výrobce:Dellinger
Katalogové číslo:DE-SXLH-023
Dostupnost:Není skladem
Cena:3 722
Tento produkt je neprodejný nebo se aktuálně připravuje k prodeji.
Přidat k oblíbeným produktůmHlídací pes

Honkiyotsuna-nůž Sashimi ( Yanagiba ) 240 mm-Yasuki Blue Steel ( Aogami )

YASUKI Blue Steel ( Aogami )

Japonský typ nože Yanagiba - robustní jednostranný nůž broušený v japonském stylu pouze z jedné strany. Profesionální dlouhý krájecí nůž určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi.  Jeho překrásná robustní čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Nůž je vyroben z oceli Yasuki blue steel ( Aogami ) se zvýšenou tvrdostí jádra až 61 HRC.


Délka ostří:             240 mm

Výška ostří:              30 mm

Celková délka:         375 mm  

Síla čepeli:                   4 mm

Váha:

Nože vyrobené z oceli Yasuki Blue Steel nejsou nerezové a vyžadují nadstandartní péči a údržbu. Ta spočívá v precizním vyčištění a vysušení po každém použití.

Pohodlný úchop a výbornou manipulaci s nožem umožňuje tradiční japonská rukojeť vyrobená ze dřeva stromu Ho (Magnolie). Rukojeť a čepel je spojena černým kroužkem z bůvolího rohu. Tento nůž je určen pro užití v pravé ruce !!

 
HONKIYOTSUNA CUTLERY Japan byla založena v roce 1892 ve městě Ono, Hyogo Prefecture

Nože HONKIYOTSUNA jsou vyráběny ručně, dle tradičních historicky podložených kovářských postupů. Čepel je plátovaná a vyrobena ze 2 druhů oceli: YASUKI modrá ocel je použita pro jádro a měká kompozitní ocel pro boční krytí. Modrá ocel YASUKI byla vyvinuta a je vyráběna firmou HITACHI METALS ve městě Yasuki - City. Používá se na výrobu vysoce kvalitních tradičních japonských nožů. Vyznačuje se velmi dobrou odolností proti opotřebení a dlouhotrvající ostrostí. Výrobky HONKIYOTSUNA Cutlery jsou velmi oblíbeny u lidí, kteří milují skutečné a jedinečné ( ručně zpracované ) nože. Tato ocel je také velmi často používána na výrobu truhlářských nástrojů.

Modrá ocel YASUKI je nejlepší ocelí pro nože s plátovanou čepelí. VG-10 ocel (používá pro damaškové nože) je nejlepší pro nože z nerezové oceli.

Vyrobeno v Japonsku


Kvalitní nůž nikdy neumývat v myčce na nádobí ! Po použití nůž opláchněte, osušte ubrouskem, nebo utěrkou a šetrně uložte na bezpečné místo.


Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! Nože Dellinger a nože, které Dellinger prodává přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v  luxusním pouzdru a  může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.


 

 

DostupnostNení skladem
VýrobceDellinger
Záruka24 měsíců
Pokud jste na našich stránkách nenašli odpověď na to, co jste hledali a máte další otázky, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo vyplněním tohoto formuláře a my Vás v co nejkratším termínu kontaktujeme.


Položky označené (*) je nutné vyplnit.

Doprava zdarma!
od 2500 Kč
Mnohaleté zkušenosti
v oboru
Prověřené produkty
v naší nabídce
Vše bez zbrojáku!
Volně prodejné od 18 let!
Věrnostní klub
pro registrované!

MenuX

InformaceX