Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA
Velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE/Petty 150 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou.
Ostrost: Hamaguriha (konvexní hrana) Vynikající prášková ocel SPG2 je broušena do tvaru "hamaguriba", stejně tak jako japonské meče. Tímto je zaručena dokonalá ostrost a trvanlivost ostří.
Tepelné zpracování: Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost.
DLC Coating: Diamond-Like Carbon coating je povlak, který se používá na povrchovou úpravu různých materiálů. Jedná se o tenkou vrstvu, která se nanáší na povrch za účelem zlepšení jeho vlastností. DLC povlak je pojmenován podle své podobnosti s diamantem. Ačkoli samotný povlak není tvořen diamantem, má některé podobné vlastnosti. DLC povlak se skládá z amorfní formy uhlíku a jiných prvků, jako je vodík nebo dusík. Tato kombinace dodává povlaku tvrdost a odolnost. DLC povlak se používá v různých odvětvích, včetně automobilového průmyslu a lékařských zařízení. Přínosy DLC povlaku zahrnují:
1. Tvrdost: DLC povlak poskytuje velmi tvrdý povrch, který zvyšuje odolnost proti opotřebení a oděru.
2. Snížení tření: Povrch s DLC povlakem může snížit tření a opotřebení součástek, což zlepšuje jejich životnost a výkon.
3. Odolnost vůči chemikáliím: DLC povlak je chemicky inertní, což znamená, že je odolný vůči korozivním látkám a chemikáliím.
4. Antireflexní vlastnosti: DLC povlak může snížit odrazivost světla a vylepšit optické vlastnosti povrchu
5. Biokompatibilita: V případě aplikací v lékařství je DLC povlak biokompatibilní, což znamená, že je snášenlivý s lidským tělem a minimalizuje možnost alergických reakcí.
DLC Coatingse aplikuje metodou fyzikálního napařování nebo chemického odpařování, přičemž tenká vrstva uhlíku se depozituje na povrchu materiálu za vyšších teplot a nízkého tlaku.
pouzdro nebo ochrannou krytku
#ShowMore#
Velmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky a také pro dekorativní vyřeřezávání. Dlouhá čepel a 7 hranná rukojeť japonského stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu.
Nůž KIRITSUKE/Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality.
Kanetsugu ZUIUN
Potřebujete poradit?
Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00!
Upozornění
Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
brusných kamenů
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz