Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA
Robustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO/Chef 200 mm z japonské oceli VG-2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a oktagonová (osmihranná) rukojeť Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným. Díky zvolené oceli VG-2 se čepel také velmi snadno brousí.
Čepel nožů je tvořena jádrem z oceli VG-2, které je vloženo mezi 2 vrstvy dvou nerezových ocelí AUS-2. Tato ocel je populární mezi nožíři a sběrateli nožů díky svým vlastnostem a vynikajícímu výkonu. Ocel VG-2 má vysokou pevnost a tvrdost, což z ní dělá ideální materiál pro ostří nožů. Vysoká tvrdost umožňuje nožům udržet ostrost delší dobu a snižuje potřebu častého broušení. Další výbornou vlastností této oceli je odolnost proti korozi, tyto nože jsou nerezové.
Rukojeť oktagonového tvaru je vyrobena z krásného japonského dubového dřeva. Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost. Tento nůž je vhodný pro použití pravou i levou rukou.
pouzdro nebo plastovou krytku
#ShowMore#
Potřebujete poradit?
Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00!
Upozornění
Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
brusných kamenů
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz