0Nákupní košík0 Kč

Způsoby doručení

  • Osobní odběr Zdarma
  • Balíkovna 50 Kč
  • Česká pošta - na poštu 90 Kč
  • Česká pošta - do ruky 105 Kč
  • GLS na adresu 90 Kč
  • GLS Parcelshop 70 Kč
  • Zásilkovna 70 Kč

Nakupte ještě za 2000 Kč a získejte dopravu ZDARMA

Zboží dodáme do 3-4 pracovních dnů
Do košíku
Menu

Kuchařský nůž Chef 8" (200 mm) German Samurai

Výrobce:Japan
Katalogové číslo:K-HG8
Dostupnost:Skladem
Cena:999

Chef je velmi ostrý kuchyňský nůž japonského stylu s délkou ostří 8" ze série German Samurai s elegantním designem a vysokou kvalitou zpracování. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny - nepředstavuje pro tento výjimečný nůž žádný problém. Tento kuchařský nůž je díky výše položenému hrotu vhodný i na kolébkové krájení bylinek, zeleniny a ořechů.

Čepel o délce 200 mm z nerezové oceli 1.4116 od německé společnosti Thyssen Krupp je ideální pro výrobu čepelí nožů všeho druhu. Tato ocel je hojně využívána ve zdravotnictví a potravinářském průmyslu. Každý nůž ze série German Samurai je ručně broušený a pyšní se velmi ostrou čepelí.

Rukojeť nože má střenky z kompozitního materiálu G10, což je vysokotlaký laminát ze skelných vláken, který je voděodolný a zcela bez zápachu. Během stárnutí nože tento materiál nekoroduje, neoxiduje a zachovává si své původní vlastnosti, i když nevyžaduje prakticky žádnou údržbu.

Ergonomický tvar rukojeti poskytuje pohodlí, vyvážení a snadné uchopení. Ovládání nože je tak velmi efektivní při každém druhu přípravných kuchyňských prací, jako je řezání, krájení a vykosťování. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože.

Krájejte s lehkostí s noži German Samurai z edice Prima FRESH

Nejlepším pomocníkem v kuchyni každého mistra šéfkuchaře je nůž ostrý jako břitva, s nímž se příprava všech pokrmů stává vášní a zábavou. Chcete-li přesně takový mistrovský nůž vlastnit a kouzlit s ním stejně hravě jako nejlepší šéfkuchaři, vyzkoušejte nože German Samurai z edice Prima FRESH!

Proč doporučujeme právě nože German Samurai?

Kvalitní ostří z německé molybden-vanadiové oceli a rukojeť zdobená mozaikovým nýtem se znakem samurajů činí z nožů German Samurai nejen nepostradatelné pomocníky v kuchyni, ale také je proměňuje v designovou záležitost. A především, už nikdy se nestane, že se při krájení rozdrobí či promáčkne čerstvé pečivo a ovoce se zeleninou pustí šťávu nebo se maso roztřepí na nitky. Vybrat si lze z pěti typů těchto výjimečných nožů, ostrých jako samurajský meč.

Údržba a doporučení
Pro ostření nožů z nerezové oceli 1.4116 je doporučováno použití diamantových a vodních brusných kamenů. V případě, že si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností vyhledejte služby profesionálního brusiče. Škody, které mohou vzniknout při neodborném broušení, jsou nevratné.

Částečky z agresivních látek, které se přichytí na povrchu čepele, mohou začít korodovat a vytvářet skvrny, které vypadají jako rez. Čepel nože však přímo nekoroduje, ale je to pouze reakce těchto malých částic. Na jejich odstranění se běžně používá například korkový špunt a jedná soda, která se po navlhčení promění v "kašičku", s níž lze tyto skvrny vyčistit. Nejlepší ochranou nože po jeho použití je důkladné omytí čepele a následně její natření ochranným olejem.

Nože s rukojetí z materiálu G10 sice lze čistit v myčce nádobí, ale tento postup výrobce nedoporučuje a preferuje ruční mytí a osušení, které je k noži šetrnější a čepel je díky němu déle ostrá. V případě, že bude k čištění nože použita myčka nádobí, může dojít k poškození nože, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, talíře, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nože nemůže dotýkat jiných předmětů. Při použití myčky je navíc vhodné využívat ekonomický program a teplotu maximálně do 55° C.

Nevystavujte nůž dlouhodobému kontaktu s vodou nebo solí, což se vztahuje i na myčku nádobí.

V případě, že nebude nůž delší dobu používán, je vhodné jej potřít olejem a zabalit do čisté látky nebo novinového papíru. Olej z tiskařské černi používané na noviny totiž chrání čepel před možnou korozí.

Nepoužívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin, protože může dojít ke zlomení ostří nebo k vylomení jeho části!

Nůž nepoužívejte jako páčidlo, vyvarujte se jeho ohýbání a chraňte jej před pádem nebo nárazem!

Nůž po použití vždy ukládejte na bezpečné místo!

Parametry:
Materiál čepele: nerezová ocel 1.4116
Materiál rukojeti: G10
Délka ostří: 200 mm
Délka rukojeti: 125 mm
Celková délka: 340 mm
Hmotnost: 220 gramů
Zajištění čepele: pevná čepel

Obsah balení:
Nůž Chef 8" (200 mm) German Samurai
Kartonová krabička

DostupnostSkladem
VýrobceJapan
Dostupnost i na prodejněAno

Nůž Chef 8" (200 mm) German Samurai
Kartonová krabička

Pokud jste na našich stránkách nenašli odpověď na to, co jste hledali a máte další otázky, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo vyplněním tohoto formuláře a my Vás v co nejkratším termínu kontaktujeme.


Položky označené (*) je nutné vyplnit.

Doprava zdarma!
od 2000 Kč
Mnohaleté zkušenosti
v oboru
Prověřené produkty
v naší nabídce
Vše bez zbrojáku!
Volně prodejné od 18 let!
Věrnostní klub
pro registrované!

MenuX

InformaceX