Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA
Díky fermentování v mořské soli ihned po sklizni si zelený pepř zachovává maximální čerstvost a měkkost jednotlivých zrnek. Jeho jedinečné aroma jej dělá favoritem nejen mezi sušenými pepři, ale stal se také nezbytnou přísadou Michellinských kuchařů, jako je Peter Sanchez Iglesias, Michel Roux Jr nebo třeba Tom Kerridge.
Fermentovaný pepř má poměrně jemný, komplexní a harmonický nástup s jemným ovocným až květinovým aroma.
Jeho vůně a unikátní chuť, doprovázena jemně pikantním nádechem, přetrvává po dlouhou dobu. Nevídané ovocné citrusové tóny s komplexní vyváženou chutí, doprovázenou vůni medu, se vám doslova roztančí na jazyku.
Oceníte jej především při přípravě jemných omáček, ryb nebo jako zcela nečekaný condiment k dochucení hotových pokrmů, zejména steaků.
Fermentovaný pepř je vyráběný pouze a jenom z toho nejkvalitnějšího černého Kampotského pepře z La Plantation - chuť vás doslova ohromí!
Zkuste grilování jen se solí a pepřem - budete překvapeni, jak jednoduché je dochutit steak, i "obyčejná" vepřová kotleta dostane nový rozměr! K finálnímu dochucení doporučujeme Fleur de Sel z Kampotu - gurmánskou sůl nejvyšší kvality!
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz