Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA
Nekompromisní sada špičkových Kampotských pepřů z pepře černého (Piper Nigrum), ale i dlouhého pepře (Piper Retrofractum), jehož fermentovaná varianta překvapila i Radka Kašpárka.
není legendou mezi gurmány bezdůvodně. Díky pěstování tradičními metodami, ručnímu sklízení, třídění a sušení na slunci získává neopakovatelné chuťové vlastnosti. Velká degustační sada obsahuje šest vzorků suchých Kampotských pepřů do mlýnku a dva fermentované - jedinečné měkké a křupavé pepře, které se vymykají nejen fantastickou chutí a vůní, ale i křupavou a měkkou strukturou - až k Vám domů si donesou vláhu kterou získaly ještě v Kambodži na pepřové plantáži, nikdy totiž nebyly usušeny.
V Kampotu se ale pěstuje i dlouhý pepř, který jsem do této velké degustační sady také zahrnul a to hned ve třech podobách včetně jedné fermentované.
Pokud jste ještě nevyzkoušeli žádný, ochutnejte jako první vzorek č. 4, na který nepotřebujete mlýnek. Pomalu jej rozkousejte (ano, rozkousejte pepř), zavřete u toho oči a představte si steak s takto dokonalou chutí pepře, ranní krémová míchaná vajíčka a nebo pepřovou omáčku - dokonalý je prostě všude.
K těm ostatním (suchým, nefermentovaným) budete potřebovat mlýnek, nejlépe s keramickou mechanikou a nebo ještě lépe s keramickou mechanikou a ručně vyrobený v ČR.
Dlouhý suchý červený pepř pak můžete rozdrtit v hmoždíři a nebo na něj existuje speciální mlýnek Peugeot.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz