0Nákupní košík0 Kč

Způsoby doručení

  • Osobní odběr Zdarma
  • Balíkovna 50 Kč
  • Česká pošta - na poštu 90 Kč
  • Česká pošta - do ruky 105 Kč
  • GLS na adresu 90 Kč
  • GLS Parcelshop 70 Kč
  • Zásilkovna 70 Kč

Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA

Zboží dodáme do 3-4 pracovních dnů
Do košíku
Menu
dárková sada 3 nožů SOK japan dream SKD11

dárková sada 3 nožů SOK japan dream SKD11

Výrobce:Dellinger
Katalogové číslo:DE-K-H104
Dostupnost:Skladem
Cena:4 999

Exclusivní dárková sada Gyuto / Chef 165 mm + Petty 95 mm + Paring 75 mm

SOK Soul Of Knife SKD11

patronem této sady je známý slovenský kuchař Martin Záhumenský

.

1/ Robustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 8“ SOK Soul Of Knife (délka čepele 165 mm)

z japonské 3 vrstvé oceli SKD11 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO od SOK je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

.

Délka rukojeti:        115 mm

Délka čepele:          165 mm
Celková délka:        305 mm
Hmotnost:                240 g

.

2/ Velmi ostrý japonský nůž Petty 95 mm SOK Soul Of Knife(délka čepele 95 mm) z japonské 3 vrstvé oceli SKD11 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Tento nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí nebo jiné menší zeleniny a ovoce. Jsou vhodné též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Ostrá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

.

Délka rukojeti:         90 mm
Délka čepele:           95 mm
Celková délka:       200 mm
Hmotnost:                 90 g

.

3/ Velmi ostrý nůž Paring 100 mm SOK Soul Of Knife z japonské 3 vrstvé oceli SKD11 s působivým designem a nejvyšší kvalitou - Nůž s odolnou a krátkou čepelí je perfektní nůž pro okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. S tímto nožem dokonale prošpikujete maso ale i docílíte přesného vedení řezu. Díky jeho všestrannosti je tento nůž důležitý a nepostradatelný pro každého kuchaře

.

Délka rukojeti:          50 mm
Délka čepele:            75 mm
Celková délka:        145 mm
Hmotnost:                 40 g

.
Rukojeť západního stylu je vyrobena z velmi tvrdého dřeva Desert Iron Wood. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Toto dřevo pochází z druhu, který pochází z rozsáhlích pouští v USA. Obsah minerálů v pouštní půdě dodává dřevu jinou a odlišnou barvu. Základní barva dřeva má tendenci mít rozsah od světlého medu po jemný oranžový nádech. Toto dřevo je těžší než voda a díky velmi náročné opracovatelnosti je možné ho naleznout pouze na rukojetích nožů, nebo velmi drahých a jedinečných sochařských dílech.

.

Doporučení a údržba:


✅ japonské nože SOK z 3 vrstvé oceli SKD11, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z 3 vrstvé oceli SKD11 ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z 3 vrstvé oceli SKD11 jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem

.

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z 3 vrstvé oceli SKD11 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

DostupnostSkladem
VýrobceDellinger
Záruka24 měsíců
Pokud jste na našich stránkách nenašli odpověď na to, co jste hledali a máte další otázky, neváhejte nás kontaktovat telefonicky nebo vyplněním tohoto formuláře a my Vás v co nejkratším termínu kontaktujeme.


Položky označené (*) je nutné vyplnit.

Doprava zdarma!
od 2500 Kč
Mnohaleté zkušenosti
v oboru
Prověřené produkty
v naší nabídce
Vše bez zbrojáku!
Volně prodejné od 18 let!
Věrnostní klub
pro registrované!

MenuX

InformaceX