Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA
Santoku 180 mm – tento nůž je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů.
Série nožů CLASSIC DAMASCUS CORIAN se vyjímá svým nezaměnitelným designem. 33-vrstvá damascenská ocel snoubí svou krásu s elegancí rukojeti z bílého Corianu. Corian je směsí přírodních minerálů a čistého akrylového polymeru. Vyznačuje se vysokou odolností, hygienickými vlastnostmi a dokonalým vzhledem. Čepele těchto nožů jsou ukované z 32 vrstev damascenské oceli a jádra z tradiční japonské oceli VG-10 (C-1%, Cr-15%, Mo-1%, V-0.2%, Co-1,5%). Ocel je zakalena na tvrdost 61±1 HRC a nože tedy drží velmi dlouho svoji ostrost. Díky Full-tang konstrukci (rukojeť a čepel jsou z jednoho kusu oceli) je nůž dokonale vyvážen a je velmi odolný. Standardem jako u jiných řad nožů ZANMAI je perfektně vybroušené ostří a gravírované logo se zrcadlovým efektem na konci rukojeti.
- typ nože: Santoku- délka ostří: 180 mm- celková délka: 316 mm- váha nože: 192 g- tvrdost oceli: 61±1 HRC- materiál čepele: 32 vrstev damascenské oceli a jádro z VG-10 (C-1%, Cr-15%, Mo-1%, V-0.2%, Co-1,5%)- materiál rukojeti: Corian bílý- vyrobeno v Japonsku
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz