Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA
Gyuto (Chef) 210 mm- hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití – krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů.
Série nožů CLASSIC DAMASCUS BLACK se vyjímá svým nezaměnitelným designem. 33-vrstvá damascenská ocel snoubí svou krásu s elegancí rukojeti z bílého Corianu. Corian je směsí přírodních minerálů a čistého akrylového polymeru. Vyznačuje se vysokou odolností, hygienickými vlastnostmi a dokonalým vzhledem. Čepele těchto nožů jsou ukované z 32 vrstev damascenské oceli a jádra z tradiční japonské oceli VG-10 (C-1%, Cr-15%, Mo-1%, V-0.2%, Co-1,5%). Ocel je zakalena na tvrdost 61±1 HRC a nože tedy drží velmi dlouho svoji ostrost. Díky Full-tang konstrukci (rukojeť a čepel jsou z jednoho kusu oceli) je nůž dokonale vyvážen a je velmi odolný. Standardem jako u jiných řad nožů ZANMAI je perfektně vybroušené ostří a gravírované logo se zrcadlovým efektem na konci rukojeti.
- typ nože: šéfkuchařský Gyuto- délka ostří: 210 mm- celková délka: 352 mm- váha nože: 235 g- tvrdost oceli: 61±1 HRC- materiál čepele: 32 vrstev damascenské oceli a jádro z VG-10 (C-1%, Cr-15%, Mo-1%, V-0.2%, Co-1,5%)- materiál rukojeti: černé laminované dřevo Pakka- vyrobeno v Japonsku
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz