Nakupte ještě za 2000 Kč a získejte dopravu ZDARMA
Ručně sbíraný a tříděný černý pepř z Kambodži vzniká sušením jedinečného Kampotského pepře. Pro černý Kampotský pepř jsou pracně sbírány krásné zralé plody sytě zelené barvy. A ihned se zpracovávají.
Šikovné ruce kambodžských žen obírají jednu kuličku za druhou, třídí je a omývá. Následně se pepř až 3 dny suší na slunci, čímž zčerná a jeho bezkonkurenční chuť se vyladí k dokonalosti. Nezapomeňte ochutnat tento skvělý pepř i ve fermentované podobě!
Region Kampot pepři dává nezaměnitelný charakter. Je to právě unikátní „terroir“, který dělá z tohoto pepře světově proslulý vysoce kvalitní pepř. Nikde jinde na světě takový neroste. Proto má i tento náš černý pepř ochrannou známku původu certifikát PGI.
Variabilita využití černého Kampotského pepře z něj dělá perfektní pepř pro každou kuchyni. Ať vaříte maso, zeleninu, rizoto či těstoviny. Například podle našeho receptu na Udon nudle. Kambodžský pepř je „tajnou“ ingrediencí šéfkuchařů a teď bude i tou Vaší.
Pusťte se do grilování steaků s tímto černým pepřem z Kampotu nebo jím dochuťte salát a přílohy, kde se bude dobře vyjímat jeho nasládlá mátová příchuť. Jeho charakteristické vlastnosti se neztratí ani při delším vaření třeba Vaší oblíbené polévky, kterou teď budete mít ještě raději.
Khmerské chilli zauzené studeným kouřem ze slupek kokosu a rýžové slámy ve výjimečné kvalitě. Organické pěstování je samozřejmostí, khmerské chilli navíc není tak pálivé jako indické nebo thajské - můžete jej tak bez obav běžně používat v kuchyni.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz