Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA
Nůž je ideální pro krájení na tenké plátky. Ať budete krájet syrové nebo hotové maso. Práce je s tímto nožem rychlá, jednoduchá a přesná. Maso si uchová svou šťavnatost, bude dokonale nakrájené. S bezproblémovou manévrovatelností a bezproblémovým pohybem vytvoříte skvělé carpaccio nebo dokonale tenké plátky šunky.
#ShowMore#
Ergonomická západní rukojeť s kovanou záštitou
Rukojeť je vyrobena z odolného plastu POM (polyoxymethylen), který je pevný, hygienický a odolný proti vysokým teplotám. Ergonomický tvar a hliníkové nýty zajistí pevný úchop a dlouhou životnost i v náročném provozu.
Parametry plátkovacího nože:
V této sérii Pirge CLASSIC naleznete všechny potřebné nože pro vaši kuchyň, nebo restauraci.
nůž na pečivo Bread 220 mm
nůž Gyuto/Chef 210 mm
nůž Gyuto/Chef 180 mm
nůž Santoku 180 mm
nůž plátkovací 180 mm
vykosťovací nůž Boning 160 mm
nůž steakový zubatý 130 mm
nůž steakový zubatý 120 mm
vidlička 140 mm
nůž paring 90 mm
stojan na nože bukový
Potřebujete poradit?
Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovíme vaše otázky k produktům! Zavolejte na naši zákaznickou linku +420 702 049 048, která je pro vás k dispozici Po - Pá, 7:30 - 16:00!
Upozornění
Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
brusných kamenů
Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz