Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA
.
Kuchařský nůž Honesuki-Kaku 150 mm Kanetsune Honsho Kanemasa E-series ''Honesuki'' (vykošťovací nůž), také známý jako ''Sabaki'' - dvojitý úkos, se používá k oddělení masa od kostí. Typ ''Kaku'' má čepel trojůhelníkového tvaru. Honesuki Kaku je nůž především určený k dělení a vykošťování drůbeže. Jedná se o tuhé a robustní nože nože s velmi ostrou špičkou. Nůž je velmi účinný pro manévrování kolem kostí, ořezávání a přesné řezy v úzkých místech. I Když jsou nože silnější a stabilnější, nejsou určeny k řezání kostí, ale slouží k otevření drůbeže překonáním chrupavek a kloubů. Mnoho profesionálů řezníků a kuchařů dává přednost tomuto noži právě kvůli jeho univerzálnosti.
.Nožev
Série nožů Kanetsune Honsho Kanemasa E-series kombinuje dokonalou funkčnost, ergonomii a jedinečný japonský smysl pro design. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti jádra 60-61 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti ! Je to mistrovské dílo, které pochází z „města nožů“ Seki-City v Japonsku. Použití oceli SK-95 a moderní technologie Vám zaručí nejvyšší možnou kvalitu mezi ručně vyráběnými noži. Díky sníženému obsahu uhlíku je čepel nejen cenově dostupnější, ale také o něco tvrší a méně náchylná k odštípnutí, přičemž si stále zachovává skvělé vlastnosti vysokouhlíkové čepele. Jsou to skvělé nože vhodnější pro náročnější kuchyňské práce, například v rušné profesionální kuchyni. Klasická západní rukojeť z černého PLYWOODU je spojena s ostřím 3 nýty – což zajišťuje dokonalou pevnost a poskytne Vám tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.
Kanetsune Honsho Kanemasa E-series
✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z oceli SK-95 doporučujeme použití
diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
✅ Vyrobeno v Japonsku
✅ Skvělý design a provedení, správná volba pro profesionály
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz