Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA
.
Robustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 270 mm od japonského výrobce Kataoka & Co., Ltd. z 3 vrstvé sendvičové oceli. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.
Délka rukojeti: 130 mmDélka čepele: 270 mmCelková délka: 400 mmHmotnost: 240 g
.Série nerezových nožů Tamahagane Bamboo 3 -Layers, které vynikají kvalitním zpracováním a extrémní ostrostí. Jádro z japonské práškové oceli VG-5 je velmi odolné a zajišťuje dlouhou ostrost nože i v profesionální kuchyni. Jedinečný design vás ohromí propracovanými detaily a neotřelým designem. Jádro nože z japonské práškové oceli VG-5 je z uhlíkové molybden vanadiové oceli, které je z obou stran obaleno nerezovou ocelí SUS410 (13 Chrome Stainless Steel). Prášková ocel VG-5 obsahuje velké % uhlíku a má bezprecedentní tvrdost přibližně 61 Rockwella.Série nožů Tamahagane Bamboo 3 -Layers jsou velmi výrazné a přitom velmi pohodlně padnou do ruky. Každý nůž je jeden po druhém ručně broušen vodními kameny pod úhlem mezi 14-15 stupni. Nože Tamahagane Bamboo se vyznačují se nádhernou povrchovou úpravou s vysokým leskem.
.Rukojeť ve tvaru bambusového prutu je nerezová z oceli 18-8 (SUS304) – tím splňuje ty nejvyšší hygienické nároky i v gastronomických zařízeních. Nože s touto rukojetí jsou snadno uchopitelné a velmi dobře vyvážené.
K tomuto noži doporučujeme zakoupit dřevěný kryt - saya, kterou naleznete pod tímto odkazem
Doporučení a údržba:✅ japonský nůž GYUTO / Chef 270 mm Tamahagane z 3 vrstvé japonské oceli, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání. ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem
Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-5 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
.Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz