Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA
Proces lyofilizace odebere z čerstvého zeleného Kampotského pepře vodu, zato ponechá všechnu chuť, vitamíny a výživové látky. Při vaření ve spojení s tekutinou či olejem kulička zpět nasaje vláhu a chutná jako čerstvá - hodí se perfektně ke steakům, na přípravu omáček, do těstovin, na masa, nadrcený na grilování nebo jen tak na zobání.
100% certifikovaný lyofilizovaný Kampotský pepř je určen pro nejnáročnější zákazníky a balíme jej do prémiového doypack sáčku 50g se zipem. Nedávejte do mlýnku, používejte celý či drcený v hmoždíři.
Bílý povlak na pepři je způsoben krystalizací soli při procesu lyofilizace.
Součástí balení je brožura Příběh nejlepšího pepře na světě s certifikáty pravosti a informacemi o Kampotském pepři.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz