Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA
Inovativní podoba černého pepře fermentovaného v soli která spatřila světlo světa v La Plantation. Zelený pepř je fermentován v mořské soli ihned po sklizni tak aby si zachoval maximální čerstvost jednotlivých zrnek a vytvořil jedinečné a neopakovatelné aroma které u žádného sušeného pepře nenaleznete. Stále si zachovává měkkost čerstvých pepřových zrníček. Oblíbený u Michelinských kuchařů jako je Peter Sanchez-Iglesias, Michel Roux Jr., Tom Kerridge a další. Bobulky pepře jsou jemné na skus ale přitom si zachovávají strukturu, po rozkousnutí následuje nevídaná exploze harmonických chutí pepře a soli.
Fermentovaný pepř má poměrně jemný, komplexní a harmonický nástup s jemným ovocným až květinovým aroma. Je svěží a voňavý, pálivost je jemnější, unikátní chuť přetrvává po dlouhou dobu. Na jazyku se Vám doslova roztančí nevídané ovocné citrusové tóny s komplexní vyváženou chutí doprovázené vůní medu.
Má mnoho nových a ještě více neobjevených použití! Je geniální v jemných omáčkách, s citronem na rybě nebo jako zcela nečekaný condiment k dochucení hotových pokrmů, zejména steaků.
Vyráběný pouze a jenom z toho nejkvalitnějšího černého Kampotského pepře z La Plantation.
Každé balení má zavakuovaný obsah který je bez kontaktu s vnějším prostředím od chvíle připravení na farmě až po okamžik kdy se jej rozhodnete použít - zachovává tedy maximální možnou kvalitu pepře, jeho chuť i aroma. Nemusíte se tedy přespříliš obávat skladování uzavřených balení, po otevření skladujte nejlépe na tmavém, suchém a chladném místě ve skle. K použití není potřeba mlýnek - používá se tak, jak jste jej zakoupili.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz