Nakupte ještě za 2500 Kč a získejte některou dopravu ZDARMA
Během jednoho večera zjistíte jak se dá Kambodža objet za 7 dní, ochutnáte nejširší paletu Kampotských pepřů (11 druhů), objevíte desítky dalších khmerských koření, omáček a dalších delikates a můžete získat kontakt na úžasné místo kam se vydat.
Během akcí jako je Apetit Piknik, Food Piknik a nebo Burgerfest již stovky lidí žasly nad fascinujícími chutěmi a tím co je za nimi. Přes LCD obrazovku Vám ochutnat nedám a na akcích není dost prostoru pro každého, proto jsem zorganizoval tento večer, kdy o Kambodži a našich kořeních nejen popovídám, ale také Kambodžu společně ochutnáme. Nejedná se o kuchařský kurz, ale skvělý večer, který strávíme společně s dalšími lidmi, které tyto úžasné chutě velmi zajímají.
Účastníci kambodžského zájezdu který se z Ocelářské v Praze nikam nepohne pak získají degustační sadu Kampotských pepřů v hodnotě 449,- Kč!
Před více jak 5 lety jsem objevil Kampotský pepř, ale především farmu La Plantation v Kambodži. Pocházím z malého města v pošumaví, ještě tři generace nazpět naše rodina provozovala vyhlášené pohostinství - dobré jídlo a pití je součástí mé DNA.
Dodnes mám schovanou první ampulku s fermentovaným pepřem, která mne až na farmu kde vznikl dovedla. Jsem trochu blázen do věcí které miluji (samozřejmě včetně mé úžasné ženy a dvou dětí), postupem času jsem tak začal dovážet kompletní sortiment farmy a kromě toho fantastické rumy SAMAI - obojí špičky ve své kategorii a začal se stále více zajímat o tuto zemi a khmerskou kuchyni.
Rodinná farma La Plantation je nejen úžasným místem a doslova botanickou zahradou Kampotu, je ale také tou nejlepší příležitostí kde začít khmerskou kuchyni objevovat.
Posledním přírůstkem do khmerské rodiny je kuchařka SAOY - klenot v kuchařské beletrii s recepty královské rodiny, i ta bude v tento večer s námi.
Koření která vozím mne fascinují nejen jedinečnou chutí a vůní, ale také širokou paletou variant a nepřeberným použitím od české přes italskou po francouzskou a samozřejmě asijskou kuchyni.
Už jste objevili třeba dlouhý fermentovaný pepř? Víte, že existuje bird pepper, ekvivalent cibetkové kávy ve světě pepře? Dokážete si představit jak úžasný může být zauzený Kampotský pepř?
Kampot a khmerská kuchyně však pokračuje ještě mnohem dále - stejně úžasná se zde rodí také kurkuma, zázvor, galangal, kardamom, citronová tráva, ale třeba také ananas a mango, které samozřejmě obalíme v Kampotském pepři.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz