Nakupte ještě za 2000 Kč a získejte dopravu ZDARMA
.
Gyuto (Chef) 210 mm- hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití – krájení, čištění masa, ovoce a zeleniny. Kuchařský nůž je též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů.
Nože ze série ULTIMATE ARANAMI jsou od roku 2016 nejvyšší řadou kuchyňských nožů značky MCUSTA ZANMAI. Nože mají krásné osmihranné rukojeti z červeného laminovaného Pakka dřeva. Jak záštita, tak konec rukojeti jsou vyrobeny z Alpaky, slitiny niklu a stříbra, která vyniká svými antikorozními a antibakteriálními vlastnostmi. Rukojeť je zdobena speciálním dekorativním nýtem, který se jinak používá při výrobě hudebních nástrojů. Damašková čepel nože se skládá z 32 vrstev ocelí VG10 a VG2 bez jádra (jednotlivé vrstvy prochází celou čepelí až do ostří). Ocel je kalena na tvrdost 61±1 HRC. Nádherná kresba na čepeli nože připomíná rozbouřené moře. Odtud také vznikl název série ARANAMI (rozbouřené vlny). Nože této řady jsou dodávány v dárkové dřevěné kazetě. ARANAMI je možné zakoupit pouze u autorizovaných distributorů značky MCUSTA ZANMAI.
- typ nože: šéfkuchařský Gyuto- délka ostří: 210 mm- celková délka: 360 mm- váha nože: 180 g- tvrdost oceli: 61±1 HRC- materiál čepele: Coreless Steel - laminovaná ocel VG10 a VG2 bez jádra- záštita a konec rukojeti z Alpaky (slitina Nickel silver)- osmihranná rukojeť s dekorativním nýtem- materiál rukojeti: červené laminované dřevo Pakka- dodáváno v dřevěné kazetě- vyrobeno v Japonsku
Souhlasím se zpracováním osobních údajů.Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem zasílání odpovědi na váš email. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
Odeslat dotaz